Új szemléletű prémium tonik és tonikgyártás

Legyen szó citrusos keserű üdítőről, vagy különböző párlatokkal készített koktélról, a legjobbat hozza ki az italodból.

Tiszta, kompromisszummentes tonik íz

A piacon lévő tonikválasztékból számunkra hiányzott egy letisztult, friss és a lehető legkevesebb aromát/mesterséges ízt tartalmazó tonikital. Ezért nagyon aprólékos kutatómunkával és alapos anyagkiválasztással megalkottuk a számunkra nagybetűs TONIK-ot, ami reméljük minél több tonikrajongó ízlését nyeri el. Alapelvünk: a kevesebb több, ezért a gyártás során célunk az egyszerűség és a lehető legkevesebb extra aroma, illatanyag használata a legtisztább tonik és mixerélmény elérése érdekében.

a legjobbat hozza ki a ginből

A Tonicfactory-nál olyan tonikot alkotunk, mely kiemeli kedvenc italod/gined egyedi ízvilágát, ahelyett, hogy elnyomná annak jellegzetességeit. Amennyiben további ízeket/illatokat szeretnél varázsolni poharadba, úgy rád van bízva, hogy milyen friss vagy szárított fűszerekkel nemesíted tovább kedvenc italod aromák és illatanyagok helyett. Amiben biztos lehetsz: alapitalod autentikus ízét nem „takarjuk be” aromával/tartósítószerrel.

Balatonic

Első önálló brand-ünk, mellyel célunk Magyarországon és külföldön egyaránt meghódítani az igényes tonik és koktél fogyasztókat, bartendereket. A Balatonic a könnyedebb, populárisabb, míg a Balatonic Bar Edition a legtisztább indian tonikunk, mellyekkel a legtökéletesebb gin&tonik élmény elérésére törekedtünk. Hisszük, mindkettő tökéletes kiegészítője szinte minden típusú ginnek.

Tervezd meg a saját tonikod

Te elképzeled, mi elkészítjük

Ha Te is a tonik szerelmese vagy, vagy szeretnél saját tonikot készíttetni bárodnak, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot. Tervezzük meg közösen tonikod megjelenését vagy akár ízvilágát is. Egy utazásra hívunk, ahol a cél a kompromisszummentes, keserű és tiszta tonik megalkotása.

arculat

Megtervezheted a megjelenést: szerepeljen a címkén a saját logód, egy általad választott kép vagy, amit szeretnél. A design a Te kreativitásodon múlik, míg a mi védjegyünk az üvegben van.

aroma

A keserűbb vagy az ízesített tonikokat kedveled? Finomhangold az ízeket a saját fantáziád szerint. Tervezzünk, kóstoljunk közösen és zárjunk a palackba olyan italt, amit elképzeltél.

Érdekelnek a lehetőségek?

Beszéljünk

Ha kíváncsi vagy bővebben a Tonicfactory italművészetére vagy felébredt benned a tonikalkotási vágy, akkor keress minket és üljünk le beszélgetni az elképzeléseidről. 

Írj nekünk vagy hívj fel minket:

Új generációs prémium tonikgyártás

Tonik, ami a legjobbat hozza ki a ginből

Tiszta, nemes tonikvíz

Ez a filozófia a vezérelv gyártási folyamat minden döntéshelyzetében. Nincs kompromisszum. Lépésről, lépésre nagyon aprólékosan jutottunk el a receptúráig. A tiszta tonik ízjegyei jelennek meg. Aromamentes. Nincsenek extra aromák, extra illatanyagok. Csak tiszta tonikvíz.

a legjobbat hozza ki a ginből

A Tonicfactory olyan tonikot készít, ami nem eltereli a figyelmet a ginről, hanem felerősíti az egyedi jellegzetességét. A készítőre van bízva, hogy mivel fűszerezi. Az ízvilág szabadon variálható, a kiegészítőkkel lehet további játékosságot vinni a pohárba. 

Balatonic

A márka, ami meghódítja az igényes fogyasztókat és a bártendereket. Kiegészíti a gint. Tökéletes összhang, harmónia. A Balatonic képvisel minket, a Balatonic Bar Edition pedig téged, ha saját elképzeléseidhez hangolnád az ízvilágot.

Tervezd meg a saját tonikod

Ha te is a tonik szerelmese vagy, akkor dolgozzunk össze és teremtsünk egyedi stílust. Tervezd meg a designt vagy, akár az ízvilágot is. Egy utazásra hívunk, ahol a cél olyan tonik alkotása, amely téged tükröz.

aroma

Hangold az ízeket a fantáziád szerint. A keserűbb tonikokat kedveled vagy a citrusos zamatot? Kóstoljunk, tervezzünk és zárjunk a palackba olyan italt, amit elképzeltél.

arculat

Megtervezheted a megjelenést. Szerepeljen a címkén a saját logód, egy általad választott kép vagy, amit szeretnél. A design a te kreativitásod eredménye lesz. A mi védjegyünk az üvegben van.

Érdekelnek a lehetőségek?

Beszéljünk

Ha kíváncsi vagy bővebben a Tonicfactory italművészetére vagy felébredt benned a tonikalkotási vágy, akkor keress minket és üljünk le beszélgetni az elképzeléseidről. 

Írj nekünk vagy hívj fel minket: